donderdag 13 september 2018

Weer een favoriet afgevallen en Windermere

Vandaag hebben we gezien hoe de multi, multi, miljonairs in Orlando wonen.

Al win je de staatsloterij en de lotto tegelijk dan kun je in Isleworth - Windermere, (vraag is waar kunnen we het van? eens was daar wereldnieuws;-) nog geen huis kopen en onderhouden maar dat straks, eerst gisterenavond.

We zijn gisteren bij BJ's gaan eten, daar zagen we erg naar uit, super dunne frietjes, ontelbare lekkere biertjes en een lekker stukje vlees.
Maar kennelijk heef BJ' s het concept multi dunne frietjes laten varen en het stukje vlees was ook niet zo mals als dat we afgelopen week bij Manny's hebben gegeten.
Dus ben je ons kwijt als klant, want vorig jaar was het vlees van Rob ook al niet goed gebakken, we hoefde toen niet te betalen, maar nu was de kwaliteit van het vlees een stuk minder. Dus geen BJ's meer voor ons.

Vanochtend na het ontbijt nog even een klein duikje in de pool en daarna op weg naar Isleworth - Windermere waar de boattour zou vertrekken.


We moesten, ondanks de navi, toch nog even gaan zoeken waar het bootje zou liggen, want op het opgegeven adres was alleen maar een "boat ramp" en geen bordje vanwaar een boottour zou vertrekken.

Na gebeld te hebben met de tour operator kwamen we er achter dat we gelukkig wel op het juiste adres waren.Na ons kwamen nog 4 mensen die meegingen. Captain Steve, onze tourguide kwam er inmiddels ook net aan met z'n boot.

Heel veel bekende mensen en sporters hebben hier op Isleworth een kast van een huis.
Zo heeft Prince Fielder (Ex honkballer) eerst aan het bestaande huis links een stuk aangebouwd en nu is de andere kant aan de beurt.

Lou Peartman mgr van de Backstreet Boys heeft hier ook een optrekje maar is later in de crime gegaan en stierf heel rijk in de bajes.
Shakil o'Neal een boom van een kerel en ex basketballer heeft een huis dat is zo groot, daar heeft hij een Segway voor aangeschaft om van het ene kant van het huis naar de andere kant te komen.


Dan zijn ze ook nog zo rijk dan laten ze een huis bouwen, is het af dan schenk je het aan je dochter. 65mio waard.

Birdisland, daar komen in de kerstperiode honderden Pelikanen naar toe nu zagen we er helaas maar 2. Wel nog mooie andere vogels gespot.David A Siegel, deze man heeft samen met zijn ex vrouw de allereerste Time Share vakantie organisatie opgezet.

Toen hij 58 was ging hij er met een 32 jarige vrouw vandoor. Het huis waar hij met zijn ex had gewoond mocht zij hebben, ruim 75mio $ waard.
Jaren later werd zij weer verliefd op de 35 jaar jongere tuinman en trouwde met hem. (slimme jongen)
David Siegel laat op dit moment weer een giga huis bouwen op Isleworth, is nu 83 jaar.


Johnie Damon (ex Yankees en Redsox) ook de eerste afvallen van So You Can Dance dit jaar, heeft een huis waar hij onder in zijn basement 40 auto' s kan parkeren.

Ja en waar ken je Isle Worth nog meer van? Hier is het gebeurt.
Daar heeft Tiger Woods met een ijzer 5 van zijn mooie Zweedse vrouw een pak op zijn lazer gekregen een paar jaar geleden. Eigen schuld, dikke bult (Y)
Inmiddels al enige tijd gescheiden van haar en woont nu in Jupiler Florida, vlakbei zijn kinderen.
Steve, de tourguide, gaf aan we hebben toen ongelooflijk veel helikopters hier over heen gehad want alle nieuwszenders wilde dit nieuws brengen.
Het is wel een heel mooi huis, staat in een hoek, een groot huis met aan de zijkant nog 2 gebouwen.

Al met al een leuke tour erg leuke weetjes en veel van de natuur gezien. Aanrader.
Wij waren met zij twee├źn achter in de boot gaan zitten, beschut tegen de zon, maar de 4 andere gingen gelijk voorin in de boot zitten.

Hier geen beschutting, die hebben ruim een uur in de kokende zon gezeten, peultjes gezweten. Toch weer ruim 31graden vandaag hier in Florida.

Morgen Segway in Mount Dora, we hebben dit keer de Mountain tour geboekt.
We eten vanavond iets makkelijks thuis.

Groeten Yvonne en Rob5 opmerkingen:

 1. Wat is het toch oneerlijk verdeeld in de wereld, w weer eerlijk dat jullie een schaduwplek hadden­čśé

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WoW wat een buizen daar!! Maar geld maakt niet gelukkig zie je maar.
  Maar wel leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn lekker bezig
  Hebben jullie niet het huis van de Fam. Biegelaar daar tussen zien staan in Windermere
  (Geschat op 50 miljoen) Geintje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zitten jullie te kijken voor andere buren?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt hartstikke leuk zeg, wil ik ook wel keertje zien !! Overigens wel een keer in Windermere op de baan gestaan. Had ik geen polo aan, mocht ik de baan niet op, hahaha. Nog in de shop polo gekocht ...

  BeantwoordenVerwijderen